Hola mares i pares de l´EMMPM . Aquest comunicat us haurà arribat via email de l´Escola. 

US ESPEREM EL PROPER DISSABTE 8 DE JUNY!!!

 
Premià de Mar, 24 de Maig del 2013
Mares i pares d’alumnes de l´Escola Municipal de Música de Premià de Mar:
Com vosaltres, som un grup de mares i pares d’alumnes de l´Escola i ens volem adreçar a les famílies  per convocar-vos el proper dissabte 8 de Juny a les 10:00 del matí, amb la intenció de compartir amb vosaltres un cafè, unes idees i el propòsit de impulsar entre tots els que vulgueu participar a la renovació de l´AMPA de l´Escola.
Com molts de vosaltres ja sabreu, aquest any no hi ha hagut quota de soci ni AMPA de manera formal. Uns quants de nosaltres, amb l’ajuda de la Ma. Jesús Udina, cap d´Estudis, i d’en Josep Aniceto, director de l´Escola, ens hem reunit alguna vegada, donant suport puntual a les activitats tradicionals de l’AMPA (Xocolatada per Santa Cecília, Concurs de pastissos del 20 de juny), però, clarament,  es necessari constituir una nova Junta, d´acord amb els Estatus establerts per aquest tipus de associacions, i  que doni el natural relleu generacional de l´AMPA anterior.
L´AMPA ens permet compartir inquietuds i propostes sobre l’educació dels nostres fills, ens ajuda a  entendre i conèixer com funciona l´Escola, i es la via per participar i vetllar junt amb el professorat i el Consell Escolar per la qualitat de l’educació dels nostres fills
Son temps difícils i tots estem patint  l’esforç que suposa a cada llar les quotes mensuals de l’educació dels nostres fills.  Però segurament i pels mateixos motius, es ara  quan més necessita l´Escola  de la nostra participació.
Podem donar suport puntual per les activitats habituals, o bé de forma regular assistint a les Assemblees o formant part de la Junta, recollint i donant forma a les inquietuds, les idees i propostes de les famílies i les necessitats de l´Escola que puguin ser recolzades per l´AMPA.
Per tot aixó, com us demanem a la capçalera del comunicat, ens agradaria que ens reuníssim mares i pares el proper dia 8 de Juny a les 10:00 per :
-         Establir una nova Junta, on tothom que hi vol formar part hi està convidat
-         Determinar una quota d´AMPA similar a la d’altres anys a excepció d´aquest últim.
-         Parlar de les moltes idees que volem compartir per donar forma i sentit a l’Associació i engegar activitats: Samarretes identificatives pels nostres fills que ja surten “de concert” fora de l´Escola, gestionar de nou la venda de material i llibres, la creació d´un “mercadillo” d´instruments just abans d´inici de curs,...... i aquelles propostes que creieu convenient.
-         L’Ensemble de l’Escola (on hi toquen pares i mares), ens oferirà una mica de música per amenitzar el cafè.
Amb l’ajuda de la direcció de l’Escola s’esta creant un blog (que haurem d’anar omplint de contingut entre tots) que faci més fàcil comunicar-nos  http://ampaemusicapremia.blogspot.com.es  i una adreça de correu electrònic  ampaemusicapremia@gmail.com on, des d’ara podeu enviar els vostres suggeriments.
Us agraïm per avançat la vostra participació. Us esperem a tots.