Comunicació famílies sobre proposta de preus Ajuntament

Benvolgudes famílies, 
Des de l'AMPA de l'EMM de Premià de Mar ens posem de nou en contacte amb vosaltres per informar-vos de l'evolució de la petició que vam fer, fa uns mesos, a l'Equip de Govern de l’Ajuntament de Premia de Mar sobre una rebaixa de les quotes de l’escola.
Com recordareu, els fèiem veure que tenim un centre de molta qualitat on els alumnes són ben preparats i és reconegut més enllà del nostre municipi, però que en els darrers anys, s'ha anat encarint el servei, suposant un esforç molt important per a les famílies usuàries. En alguns casos, aquest encariment, provoca baixes i dificulta l'accés de les famílies a l’educació musical. En aquest sentit, l’AMPA, vàrem fer un estudi comparatiu amb altres poblacions amb centres similars, veient que la nostra escola era de les que tenien els preus més elevats.
A partir d'aquí, l'Equip de Govern va comprometre’s a analitzar el tema i fer-nos alguna proposta.
Per la seva banda, l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació, es trobava immers en un procés d'estudi des de fa més d'un any, per transformar el model d'escola, orientat a fer el servei menys costós per l’Ajuntament, que no vol dir amb més qualitat. 
El passat 9 de febrer ens van convocar a la segona reunió de treball, juntament amb representats de l'escola i de tots els grups polítics del municipi. Durant la sessió ens van presentar tres propostes que encara es troben en una fase molt preliminar. Cadascuna d’aquestes propostes comprèn la posada en marxa de nous elements formatius (tallers, casal d’estiu, classes a les escoles de primària, cobrament a banda de serveis que ara sí estan inclosos, etc.) amb l'objectiu d'obtenir nous ingressos.
D'altra banda, en tots els casos, es contemplava un nou model pedagògic basat principalment en l'eliminació de les classes d'instrument individuals (es contempla l’opció de fer-les amb un preu molt elevat). Tot això anava acompanyat amb una reducció dels preus.
Aquests dos factors, els nous elements de servei i l'eliminació de classes individuals, creiem que poden suposar un canvi molt important en el model pedagògic, suposant, en el primer cas, menor dedicació a activitats que suposen el valor afegit que tots apreciem (concerts, sortides, etc.) i en l'altre, rebre menys atenció personalitzada i dedicada (classes individuals).
Com a AMPA no volem una reducció de preus que comporti una menor qualitat. Si la reducció de preus ha de suposar una reducció dels serveis (temps de classe, tipus de classes...), entendrem que la rebaixa no és real.
En aquests moments restem a l'espera que l'ajuntament faciliti informació més detallada de les propostes, amb les característiques i preus de la nova oferta de serveis. La nostra intenció es verificar amb l'equip docent si tot aquest model s'ha construït sota criteris pedagògics i si creuen en els beneficis que pot aportar. També volem compartir les conclusions amb tots els usuaris per conèixer la vostra opinió i transmetre-la adequadament.
Us mantindrem informats de l'evolució i comptem amb la vostra participació per establir entre tots i totes els elements que considerem que no s'haurien de modificar. També us animem a fer-nos arribar els vostres comentaris i propostes a través dels canals següents:
    correu electrònic: ampaemusicapremia@gmail.com
    compte de twitter: https://twitter.com/ampaEMMpdm
    bloc de l’AMPA: http://ampaemusicapremia.blogspot.com.es
    i a la propera Assemblea de mares i pares!

 Salutacions cordials,

AMPA EMM Premià de Mar - 10 de febrer de 2016

Resum de la petició de l'AMPA a l'Ajuntament de Premià de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris: